A www.marrakeshcementlap.hu weboldalt a Marrakesh BT.(2045 Törökbálint DEPO Raktárvárosi út Pf.91.) üzemelteti.

A honlapon megjelenített árakat, információkat, képeket, vagy más írott anyagokat a Marrakesh BT. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A  Marrakesh BT. nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan,  Marrakesh BT.-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért. A weboldalon található információ, beleértve az információként megadott árakat előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a Marrakesh BT. fenntartja. A Marrakesh BT. nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalon elérhető információ naprakész legyen. Nem garantálja továbbá azt sem, hogy az itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezzék a  Marrakesh BT. akár teljes, akár részbeni szolgáltatásának, tevékenységének illetve a kínált termékeknek.

A honlap tartalma (szövegek, képek, animációk, videók) a Marrakesh BT tulajdonát képezik, valamint a szerzői jog védelme alatt állnak. A weboldal bármely tartalmi eleme a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem felhasználható!

Honlapunk nem webáruházként működik, ezért a vásárláshoz nem szükséges  semmilyen honlapon történő regisztráció.
Rendelését leadhatja személyesen bemutatótermünkben (2045 Törökbálint DEPO, Raktárvárosi út. Pf 91.), vagy e-mailben az info@marrakesh.hu címen. Szóban és telefonon nincs lehetőség rendelés leadására. A rendelés menetéről, árakról, fizetésről, garanciáról és jótállásról a Gyakran Feltett Kérdések menüpontban részletesen tájékozódhat. E-mailes rendelés esetében kérjük adja meg a számlázási nevet, címet, céges rendelésnél pedig az adószámát is, valamint írja a megrendelni kívánt termék nevét, színét és darabszámát. Kollégáink ennek alapján díjbekérőt  küldenek, mely előleget utalással is ki tud egyenlíteni.

A marrakeshcementlap.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, valamint gondoskodik azok biztonságáról, erről bővebben az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezik.

Amennyiben kérdése van a weboldallal kapcsolatban keressen meg minket az info@marrakesh.hu email címen keresztül.