MI A RENDELÉS PONTOS MENETE?

1., Ha megvan, hogy miből mennyit szeretnél, írj erről nekünk egy e-mailt.

2., Mi ennek alapján visszaigazoljuk rendelésedet a várható szállítási idő feltüntetésével, és ha nem tudsz vagy akarsz személyesen eljönni, a visszaigazolással együtt elküldjük az előleg díjbekérőnket. Ha cégnévre kérsz számlát az utalásodhoz, kérjük, hogy ezt előre jelezd nekünk.

3., FONTOS: MINDEN RENDELÉS ÉS FOGLALÁS CSAK 50% ELŐLEG (FOGLALÓ) BEFIZETÉSÉVEL ÉL!

A RENDELÉS ESETLEGES LEMONDÁSA ESETÉN A BEFIZETETT ELŐLEGET NINCS MÓDUNKBAN VISSZAFIZETNI !

4., Amint a rendelésed megérkezett, azonnal jelezzük feléd, és megbeszéljük a továbbiakat.


VANNAK MINIMUM RENDELÉSI MENNYISÉGEK?

Igen.

A készleten lévő lapoknál a legkisebb vásárolható mennyiség az mintánként 1 doboz.

Ha gyártásba kerül a lapod,az alapmintákból (más néven mezőmintákból) a legkisebb vásárolható és rendelhető mennyiség 5 m2, ez a 20×20-as lapoknál 10 dobozt jelent, de minden terméknél feltüntetjük a kiszerelési egységet. Ez a kollekcióból választott vagy az egyedileg, a tervezőprogrammal tervezett mintákra egyaránt érvényes.

Bordűr és sarok lap darabra is vásárolható, mert ezekből jellemzően jóval kevesebbre van szükség, de csak az alapmintával együtt, és az összmennyiségnek el kell érnie a 10 dobozt /  5 m2-t.

A speciális, ton-in-ton patchwork lapoknál (Patchwork 103, 105, 130, 301, 501, 601, 701 és a Hexa Pattchwork 101), a minimum rendelhető mennyiség 15 m2, mert ezek a minták 13 különböző sablonnal készülnek, így gyártásuk meglehetősen bonyolult és lassú.

Ha ennél kisebb mennyiségre van szükséged, csak 30% felárral tudjuk elkészíteni.


MEKKORA RÁHAGYÁSSAL ÉRDEMES RENDELNEM?

A rendelésnél a helyiség alaprajzának figyelembe vételével 5 – 10% ráhagyással érdemes számolnod : ha sok a beugró vagy a kiszögellés, esetleg oszlop, vannak szabálytalan falak, 70-80 fokos „derékszögek” akkor inkább pár darabbal több lappal érdemes kalkulálnod. Az sem baj, ha marad pár darab tartalékban, ha valami miatt később cserélned kellene egy-két lapot.