PATCHWORK

A PATCHWORK LAPOK MIT TAKARNAK PONTOSAN?

A patchwork lapok tarkabarka, sokféle mintából összeállított „mintát” jelentenek. Ahány, annyi féle!


MI A KÜLÖNBSÉG AZ OLCSÓ ÉS DRÁGA PATCHWORK KÖZÖTT?

Akciós PATCHWORK 100 ajánlatunk ( 7200.- / m2 +ÁFA áron) előre össze készített dobozokra vonatkozik. Az, hogy mikor mi kerül a dobozokba, és hogy mekkora készletünk van (ha van), mindig az aktuális raktár készlettől függ, és az egységár is ezt hivatott tükrözni… tehát lapokat csereberélni a dobozok között nem lehet (ha szeretnéd Te összeállítani a lapjaidat, az a Patchwork 102 :-)). Jellemzően azokat a kis, pár darab vagy doboznyi mennyiségben raktáron lévő lapjainkat tesszük keverten a dobozokba, amik már egy konyhapult fölé sem elegendőek. Minden dobozban 13 különböző lap van, általában 10-11 mintás, 2-3 egyszínű, színes és fekete-fehér lap vegyesen. A lapok nem sérültek vagy másodosztályúak.

Készleten lévő mintáinkból szabadon “garázdálkodhatsz”, így a végeredmény olyan lesz, amilyet pontosan szeretnél: ez a PATCHWORK 102. Ez viszont „rendes”, 15700.- / m2 + ÁFA áron vásárolható meg csak, a  minimum mennyiség 1 doboz mintánként. Ha kell, helyet (meg kávét, ásványvizet, jó zenét) is biztosítunk nálunk : lerakhatod, cserélgetheted, visszarakhatod a dobozokba, aztán megint le a padlóra, aztán megint vissza, és kezdheted az egészet elölről : a patchwork – kirakósdi addiktív , intenzív, és általában lassú folyamat: szánd rá az időt, valószínűleg évekig nézed majd az eredményt!


NEKEM TETSZIK A PATCHWORK, DE TÚL SZÍNES – VAN ESETLEG VISSZAFOGOTTABB VÁLTOZAT IS?

igen, ezek a Patchwork 101, 601, 701, 130 – monokróm lapok, bruttó 15900.- Ft / m2 áron. Ezek a lapjaink egy-egy színcsoport lapjaiból, keverten  kerülnek gyártásba és vegyesen a dobozokba. Minden dobozban 10-11 mintás és 2-3 egyszínű lap van. Jelenleg ezek a verziók vannak a kollekcióban

PATCHWORK 101 – csak szürke és fekete-fehér lapok

PATCHWORK 601 – csak narancs-kék-fehér és barna színkombinációjú lapok

PATCHWORK 701 – csak kék árnyalatú lapok

PATCHWORK 130 – csak zöld árnyalatú lapok

Természetesen bármelyik színcsoportból lehet patchwork-öt rendelni, kívánság szerint tudunk türkiz, barna, zöld, stb. verziókat is.

Ezeknél a verzióknál a minimum rendelhető mennyiség 15 m2.