MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL A RENDELÉSEM?

Minden rendelésre készülő terméknél feltüntetjük a várható szállítási határidőt. A lapok gyártása és Magyarországra történő szállítása 7-8 hetet vesz igénybe. Ha van ennyi időd, gyakorlatilag bármit rendelhetsz kollekciónkból, de akár egyedi lapok gyártása is belefér. Minden szállítmányunknak menetrendje van, az adott szállítmány legutolsó rendelési napját a szállítási naptárunkban tudod ellenőrizni.  Ha ezt lekésed, akkor már csak a következő szállítmányba kerülhet be a rendelésed.


HOGYAN TUDOM NYOMON KÖVETNI A RENDELÉSEM?

Rendelésed a visszaigazoláson feltüntetett, adott MCT # sorszámú szállítmánnyal érkezik, a pontos státuszát szintén a folyamatosan frissített szállítási naptárunkban tudod megnézni, de természetesen bármikor fel is hívhatsz bennünket.


ELŐFORDULHATNAK KÉSÉSEK?

Konténereink a szállítási naptárban jelzett időpontokban indulnak, jellemzően 25-27 napos tranzit időkkel. Koperből vagy Triesztből a hajók kirakása után vonattal jönnek Törökbálintra, általában 2-3 nap alatt.  A  konténerek kirakása, levámolása, kiszállítása és a rendelések komissiózása újabb 3-4 napot vesz igénybe. Mi a visszaigazolások időpontjainak meghatározásakor ezeket a határidőket vesszük alapul és ezen felül egy hetes – 10 napos rátartással számolunk. Mivel azonban a szállítmányozó cégek, hajós társaságok ezeket a tranzit időket csak tájékoztató jelleggel adják meg, de írásban soha nem garantálják, ezért a Marrakesh Cementlap a szállítmányozó cégek által okozott csúszásokért nem vállal semmilyen erkölcsi és anyagi felelősséget. Tapasztalataink szerint a november és a december hónap a legkritikusabb (kiszámíthatatlan viharos időjárás a tengeren, sztrájkok a kikötőkben, és eleve nagyobb forgalom karácsony közeledtével), de év közben jellemzően nem szokott probléma lenni a szállítási határidőkkel, garantálni azonban ezeket a határidőket sajnos nem áll módunkban. Amennyiben a határidő nagyon szoros és sok múlik rajta, úgy inkább a készleten lévő lapokból érdemes választani.


PÁR HETEM MÉG ÉPPEN VAN, DE HÓNAPJAIM AZÉRT NINCSENEK …

Manufaktúránkban folyamatos a gyártás, a szállítmányok havonta indulnak el, így szinte mindig van úton lévő árukészlet. A beérkező szállítmányokban általában érkeznek olyan minták és mennyiségek is, amik nem rendelésre lettek gyártva. Ezt a kínálatot a Raktárkészlet menüben tudod megnézni, az érkező aktuális szállítmányokra kattintva.


SÜRGŐS A DOLOG, VAN MOST RAKTÁRON CEMENTLAP?

Igen, van. Pár száz négyzetméter cementlapot mindig tartunk raktáron, ezek bemutatótermünkben nézhetőek és vásárolhatóak meg. Ha már nyakig benne vagy a lakásfelújításban és gyorsan kell megoldást találnod, aktuális készletünket a Raktárkészlet gombra klikkelve tudod megnézni. Minden mintánál jelezzük, hogy hány m2 van éppen, így gyorsan át tudod tekinteni, melyik lap jöhet szóba. Kínálatunk gyorsan változik, ezért, ha kiválasztottad a lapot, érdemes azt 50% előleggel lefoglalni.


A HONLAPON LÉVŐ MENNYISÉGEK PONTOSAK?

Igen, a raktárkészlet mennyiségeket folyamatosan frissítjük, nyugodtan számolhatsz velük.