Marrakesh Cementlap mögött egy kis cég, a Marrakesh BT áll, melynek története  15 évvel ezelőtt, egy  hátizsákos marokkói utazással kezdődött. Ennek az útnak a  mellékhatásaként szerettünk bele örökre a marrakeshi barackszínbe, a tazsin ízébe, a mentatea illatába, a kézzel készült tárgyak mívességébe – és a marrakeshi souk-ban mindenhol jelenlévő cementlapokba.

 

Mintáink egyrészt a klasszikus, 19. századi francia és mediterrán minták, amelyeket a hagyományos monokróm + bordó színváltozatok mellett friss,  egyéni színváltozatokban is kínálunk.  Emellett természetesen modern, geometrikus, arabos és retró motívumaink  is nagy számban vannak a kollekcióban . A 20×20-as hagyományos méret mellett vannak hexa, azaz hatszög alakú lapjaink is, amelyekkel nagyon vagány és trendi felületeket is létrehozhatunk. Ez a kollekciónk folyamatosan bővül majd új mintákkal a következő időszakban – megéri gyakran visszatérni.

Célunk, hogy ezeket a gyönyörű régi burkolatokat minél többen fedezzék fel maguknak, hogy minél több  lakásban, teraszon, étteremben és kávézóban szerezzenek vizuális örömöket – mindenkinek, aki csak rájuk néz.